KBC Offline Quiz Answers Today 30 September 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 30 September 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 30 Sep 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 30 September 2022

Advertisements

Q 1) The book “Mein Kampf” was written by which of the following dictators?

Answer : Adolf Hitler

Q 2) IDFC FIRST Bank was formed was formed by the merging of which companies?

Answer : Capital First and IDFC Bank


Q 3) Which two players were the joint highest wicket-takers of the 2015 ICC Cricket World Cup?

Answer – Mitchell Starc & Trend Boult

Q 4) In Which country are the ruins of “machu Pucchu” located?

Answer – Peru

Q 5) What is the full form of OS in computer?

Answer – Operating System

KBC Parimatch Quiz Answers Today 30 September 2022

Advertisements

Q 1) Who was the Man of the Match in the 2011 ICC Cricket World Cup final betwen India and Sri Lanka?

Answer – MS Dhoni

Q 2) Which was the first country to invent ice cream?

Answer – China

Q 3) What is the state animal of Himachal Pradesh?

Answer – Snow Leopard

Q 4) Vidit Gujarati is associated with which game?

Answer – Chess

Q 5) Which poet is credited with writing the “Hanuman Chalisa”?

Answer – Tulsi Das Ji

People Also Read It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 30 September 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 30 September 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link