KBC Offline Quiz Answers Today 31 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 31 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 31 Oct 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 31 October 2022

Advertisements

Q1) Which ice giant planet was first observed by Galileo as a fixed star in 1612?

Answer: Neptune

Q2) Which of the following trademark is an indicator of the source and quality of a product?

Answer: GI Tag

Q3) What is the formula for current as per Ohm’s law?

Answer: Voltage / Resistance


Q4) Which country lost its membership in the United Nations to communist China in 1971?

Answer: Taiwan

Q5) Who was the first mathematician to calculate the value of pi (𝜋) to be 3.1416?

Answer: Aryabhatta

KBC Parimatch Quiz Answers Today 31 October 2022

Advertisements

Q 1. Which is the latest dwarf planet discovered in our solar system?

Answer – Eris

Q 2. Where is the headquarters of the International Olympics Committee located?

Answer – Lausanne, Switzerland

Q 3. Who build the monument Machu Picchu located in the country of Peru?

Answer – Pachacuti Inca Yupanqui

Q 4. Which of the following is the most stable ecosystem?

Answer – Ocean

Q 5. Which intergovernmental organization is cosidered a predecessor of the United Nations?

Answer – League of Nations

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 31 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 31 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link