KBC Offline Quiz Answers Today 4 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 4 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 4 nov 2021

Also Read – How Many Days Left Until 2021?

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 4 November 2021

Q 1. Which of the following book is written by Mitra Phukhan?

A. Life of Pi
B. The Collector’s Wife
C. My Master
D. History

Answer – The Collector’s Wife

Advertisements

Q 2. Which of the followings is the best source of Iodine?

A. Algae
B. Radish
C. Beans
D. Wheat

Answer – Beans

Q 3. Life scientists who study animals observing then in the laboratory and in their natural habitat are known as?

A. Veterinarian
B. Ecologists
C. Environmentalists
D. Zoologists

Answer – Zoologists

Q 4. Which is the largest public sector bank in India?

A. BIO
B. SBI
C. HDFC
D. HSBC

Answer – SBI

Q 5. Among the following, CZA stands for?

A. Central Zoological Agency
B. Common Zoo Agency
C. Central Zoo Authority
D. Common Zoo Authority

Answer – Central Zoo Authority

Q 6. Which Bollywood celebrity has been appointed as the first ever brand ambassador of IDFC FIRST Bank?

A. Ranveer Singh
B. Amitabh Bachchan
C. Shah Rukh Khan
D. Salman Khan

Answer – Amitabh Bachchan

Advertisements

Q 7. Gatte Ki Sabzi is a part of which Indian cuisine?

A. Rajasthani
B. Mughlai
C. Punjabi
D. Maharashtra

Answer – Rajasthani

Q 8. How many total Pandavs had taken part in the Battle of Kurukshetra?

A. 3
B. 4
C. 5
D. 6

Answer – 5

Q 9. India won which medal in 8th Asia cup women hockey tournament 2013?

A. Bronze Medal
B. Gold Medal
C. Silver Medal
D. None of the above

Answer – Bronze Medal

Q 10. “Garuda” is the vahana of which of the following Hindu Deity?

A. Goddess Laxmi
B. Lord Vishnu
C. Lord mahesh
D. Lord Shankar

Answer – Lord Vishnu


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 4 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

2 thoughts on “KBC Offline Quiz Answers Today 4 November 2021”

  1. You don’t post question and answers on time even after one and half hour i can’t see update on your site. Do you think people are fools or lazy?

    Reply

Leave a Comment

Copy link