KBC Offline Quiz Answers Today 4 November 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 4 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 4 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 4 November 2022

Advertisements

Q1) In which decade was the Internet brought into use for the first time?

Answer: 1960s

Q2) In which of the following countries in the official residence of the Pope situated?

Answer: Vatican City

Q3) The song ‘A dream is a Wish Your Heart Makes’ is from which famous movie?

Answer: Cinderella


Q4) Well-known American artist Robin Williams is famous in which of these fields?

Answer: Acting

Q5) The ‘Gateway Arch’ is located in which of the following countries?

Answer: United States Of America

KBC Parimatch Quiz Answers Today 4 November 2022

Advertisements

Q1) Which of the following is longest river in the continent of North America?

Answer: Missouri River

Q2) The famous book “The General Theory of Employment, Interest and Money” is written by which of the following economists?

Answer: John maynard keynes

Q3) Which of the following countries is home to “The Forbidden City”?

Answer: China

Q4) Which of the following players won the US Open 2020 Women’s Singles tennis Title?

Answer: Naomi Osaka

Q5) In which country was the 30th Adritic Pearl tournament conducted in 2021?

Answer: Montenegro

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 4 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 4 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link