KBC Offline Quiz Answers Today 4 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 4 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 4 Oct 2021

Also Read | Ranch Simulator System Requirements

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 4 October 2021

Q 1. What is the capital of Spain?

A. Madrid
B. Barcelona
C. Valencia
D. Seville

Answer – Madrid

Advertisements

Q 2. The Rajya Sabha has passed a bill to regularise unauthorised coloneis in wich state/UT?

A. Maharashtra
B. Bew Delhi
C. West Bengal
D. Uttar Pradesh

Answer – New Delhi

Q 3. Which of the following state is surrounded by Bangladesh from three sides?

A. Nagaland
B. Assam
C. Tripura
D. Arunachal Pradesh

Answer – Tripura

Q 4. The term “Gambit” is associated with which game?

A. Chess
B. Ludo
C. Monopoly
D. Carrom

Answer – Chess

Q 5. World war 2 Started in which year?

A. 1945
B. 1949
C. 1939
D. 1936

Answer – 1939

Q 6. Which of the following book is written by Sadhana Amte?

A. Dak Ghar
B. Samidha
C. Urvashi
D. Dollar Bahu

Answer – Samidha

Q 7. What is the total number of approved stock exchanges in India?

A. 16
B. 19
C. 22
D. 23

Answer – 23

Advertisements

Q 8. Which Google Payment app was launched on 18th Sep 2017?

A. Paytm
B. PhonePe
C. Tez
D. Google Pay

Answer – Tez

Q 9. What are newborn penguins known as?

A. Nestlings
B. Calf
C. Cub
D. Puppy

Answer – Nestlings

Q 10. Who narrates the action to Dhritarashtra in Battle of Kurukshetra?

A. Vidur
B. Sanjaya
C. Ganesh
D. Kunti

Answer – Sanjaya


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 4 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link