KBC Offline Quiz Answers Today 4 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 4 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 4 Oct 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 4 October 2022

Advertisements

Q 1) Super Maro is the mascot of which of the following companies?

Answer: Nintendo

Q2) Which of the following cities is the national capital of Spain?

Answer: Madrid

Q3) What was javed Ali’s original name before he changed it to pay tribute to his ‘guru’, Ghulam Ali Khan?

Answer: Javeed Hussain


Q4) What is the full form of MRI in the field of medicine?

Answer: Magnetic Resonance Imaging

Q5) Which of the following Indian states is surrounded by Bangladesh from three sides?

Answer: Tripura

KBC Parimatch Quiz Answers Today 4 October 2022

Advertisements

Q 1) Which of the following is the most watched video on YouTube?

Answer – “Baby Shark Dance” by Pinkfong

Q 2) The term ‘Gambit’ is associated with which of the following games?

Answer – Chess

Q 3) What type of organism eat both plants and animals?

Answer – Omnivores

Q 4) Who is the current Finance Minister of India?

Answer – Smt. Nirmala Sitharaman

Q 5) Which of the following epics is written by Maharshi Valmiki?

Answer – Ramayana

People Also Read It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 4 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 4 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link