KBC Offline Quiz Answers Today 5 December 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 5 December 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 5 Dec 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 5 December 2022

Advertisements

Q1) In which year ‘Beti Bachao Beti Pahdao’ scheme launched?

Answer: 2015

Q2) Luni is the largest river system of which state?

Answer: Rajasthan

Q3) India’s ‘Black Revolution’ was related to the production of which of these?

Answer: Petroleum


Q4) Who is the lead Actress of ‘Sairat’ movie?

Answer: Rinku Rajguru

Q5) IDFC FIRST Bank’s Professional Load offers?

Answer: All of the above

KBC Parimatch Quiz Answers Today 5 December 2022

Advertisements

Q1) In which field is the Jnanpith Award Given?

Answer: Literature

Q2) What is the name of the international boundry between India and China?

Answer: McMohan line

Q3) Where does Yamuna river originated fron?

Answer: Yamunotri

Q4) How many players can play in the Volleyball?

Answer: 6

Q5) Who was know as ‘The Father of Indian Unrest’?

Answer: Bal Gangadhar Tilsk

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 5 December 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 5 December 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

2 thoughts on “KBC Offline Quiz Answers Today 5 December 2022”

Leave a Comment

Copy link