KBC Offline Quiz Answers Today 5 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 5 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 5 nov 2021

Also Read – How Many Days Left Until 2021?

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 5 November 2021

Q 1. The money order system in india was introduced in which year?

A. 1888
B. 1870
C. 1880
D. 1889

Answer – 1880

Advertisements

Q 2. Carrort is a good source of which vitamin?

A. Vitamin A
B. Vitamin C
C. Vitamin D
D. Vitamin E

Answer – Vitamin A

Q 3. How do cold-blooded animals get heat?

A. Through Gills
B. Laying Eggs
C. From the Sea
D. From their Surroundings

Answer – From their Surroundings

Q 4. Which of the following religion trafitionally has 18 Puranas?

A. Hindusm
B. Muslim
C. Jain
D. Sikhism

Answer – Hinduism

Q 5. Which Bollywood actor was named in the WEF’s Young Globle Leaders (YGLs) list earlier this year?

A. Priyanka Chopra
B. Deepika Padukone
C. Vidya Balan
D. Nawazuddin Siddiqui

Answer – Deepika Padukone

Q 6. Which state is the origin of sweet Kheer Kadam?

A. Varanasi
B. Mumbai
C. Kolkata
D. Nainital

Answer – Kolkata

Advertisements

Q 7. Crow is the Vahana of which of the following god?

A. Shanideva
B. Lord Mahesh
C. Lord Vishnu
D. Lord Ganesha

Answer – Shanideva

Q 8. Who prepares Red Data Book in India?

A. WWF
B. MABP
C. IUCN
D. CITES

Answer – IUCN

Q 9. In which year the Asian Games were held in Delhi for the first time?

A. 1951
B. 1956
C. 1941
D. 1959

Answer – 1951

Q 10. Which country brokered the ceasefire that came into force in Gaza Strip, bringing a halt to fierce fighting between Israel?

A. Kazakhstan
B. Egypt
C. Bangladesh
D. Afganistan

Answer – Egypt


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 5 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link