KBC Offline Quiz Answers Today 5 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 5 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 5 Oct 2021

Also Read | Ranch Simulator System Requirements

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 5 October 2021

Q 1. Kunjarani Deviwon the Arjuna award for which sport?

A. Swimming
B. Rifle Shooting
C. Athletics
D. Weight Lifting

Answer – Weight Lifting

Advertisements

Q 2. India has signed pact with which country for the supply of BrahMos Missile?

A. Germany
B. Phillppines
C. Iran
D. Iraq

Answer – Phillppines

Q 3. The New Shekel is the Currency of which country?

A. Afganistan
B. Israel
C. Dubai
D. London

Answer – Israel

Q 4. Ellora caves are located in which state?

A. Karnataka
B. Andhra Pradesh
C. Telangana
D. Maharashtra

Answer – Maharashtra

Q 5. Which of the following famous epic is written by Valmiki?

A. Mahabharat
B. Ramayana
C. Dashavtara
D. Vishnupuran

Answer – Ramayana

Q 6. Which of the following tax is an Indirect Tax?

A. Income Tax
B. Wealth Tax
C. Corporation Tax
D. Sales Tax

Answer – Sales Tax

Q 7. Which domestic animal’s scientific name is Capra Hiscus?

A. Sheep
B. Goat
C. Horse
D. Cow

Answer – Goat

Advertisements

Q 8. How often is the populatiob census in India conducted?

A. Every 5 Years
B. Every Year
C. Every 10 Years
D. Every 20 Years

Answer – Every 10 Years

Q 9. Which of he following dance forms is a folk dance of Kerala?

A. Garba
B. Mohiniyattam
C. Laho
D. Ghoomar

Answer – Mohiniyattam

Q 10. The color of human skin produced by?

A. Hemoglobin
B. Insulin
C. Adrenaline
D. Melanocytes

Answer – Melanocytes


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 5 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link