KBC Offline Quiz Answers Today 5 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 5 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 5 Oct 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 5 October 2022

Advertisements

Q1) IDFC FIRST Bank Credit Card Rewards can be redeemed on which of the below?

Answer: All of the above

Q2) What is the original name of the veteran Indian singer singer Lucky Ali?

Answer: Maqsood Mahmood Ali

Q3) The person who supervises a football match on the field is known as what?

Answer: Referre


Q4) Which of the following revolutions is associated with Horticulture?

Answer: Golden Revolution

Q5) Which of the following books was written by Indira Gandhi?

Answer: Eternal India

KBC Parimatch Quiz Answers Today 5 October 2022

Advertisements

Q 1. Who was the first woman Prime Minister of India?

Answer – Indira Gandhi

Q 2. Which of the following Indian singers sang the Oscar and Grammy-winning song ‘Jai Ho’?

Answer – Sukhwinder Singh

Q 3. Which is the largest ocean in the world in terms of volume?

Answer – Pacific Ocean

Q 4. In which year did the Indian national football team qualify for the first time in the Olympics?

Answer – 1948

Q 5. Where is the headquarters of NABARD located?

Answer – Mumbai

Peoples Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 5 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 5 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link