KBC Offline Quiz Answers Today 6 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 6 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 6 Oct 2021

Also Read | Tamil Nadu Vehicle Registration Codes

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 6 October 2021

Q 1. Which city was the host for the first match of the Indian Premier League 2017?

A. Benguluru
B. Kolkata
C. Hyderabad
D. Delhi

Answer – Hyderabad

Advertisements

Q 2. In which year, Railways were first introduced in India?

A. 1843
B. 1853
C. 1890
D. 1990

Answer – 1853

Q 3. As per the data of the financial year 2017, which state/UT recorded the lowest Gross Domestic Product?

A. Chandigarh
B. Tripura
C. Andaman and Nicobar Island
D. Manipur

Answer – Andaman and Nicobar Island

Q 4. Persian was the official language of the ehich Sutanate?

A. Delhi
B. Agra
C. Hyderabad
D. Gujarat

Answer – Delhi

Q 5. What type of consumers eats both plants and animals?

A. Herbivores
B. Tertiary Consumers
C. Carnivores
D. Omnivores

Answer – Omnivores

Q 6. Which of the following writer wrote the book “Long Walk to Freedom” in the Jail?

A. Rajguru
B. Veer Savarkar
C. Nelson Mandela
D. Lokmanya Tilak

Answer – Nelson Mandela

Q 7. Who was the first woman Prime Minister of India?

A. Sarojini Naidu
B. Indira Gandhi
C. Prathibha Patil
D. Sonia Gandhi

Answer – Indiea Gandhi

Advertisements

Q 8. What are the motorways called in France?

A. Autoroutes
B. Autorickshaw
C. Tuk-Tuk
D. Rail Routes

Answer – Autoroutes

Q 9. ARMEX-21, a major skiing expedition launched by the Indian Army covers which two regions?

A. Ladakh and Uttarakhand
B. Assam and Jammu & Kashmir
C. Uttarakhand and Himachal Prdesh
D. Himachal Pradesh and Ladakh

Answer – Ladakh and Uttarakhand

Q 10. Who is the father of Zoology?

A. Newton
B. Alexander
C. Aristotle
D. Albert Einstein

Answer – Aristotle


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 6 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

3 thoughts on “KBC Offline Quiz Answers Today 6 October 2021”

Leave a Comment

Copy link