KBC Offline Quiz Answers Today 6 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 6 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 6 Oct 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 6 October 2022

Advertisements

Q1) Which of the following is the autobiography of the former president of India A.P.J. Abdul Kalam?

Answer: Wings of Fire

Q2) Vishal Dadlani is the lead singer of which of the following bands?

Answer: Pentagram

Q3) Who was the first woman President of India?

Answer: Pratibha Patil


Q4) Which part of the cell is called the powerhouse of the cell?

Answer: Mitochondria

Q5) In which year was the Indian Space Research Organisation (ISRO) Established?

Answer: 1969

KBC Parimatch Quiz Answers Today 6 October 2022

Advertisements

Q 1. Which of the following is a book written by the first prime minister of India Jawaharlal Nehru?

Answer – Glimpses of World History

Q 2. Which of the following languages is the oldest of the Dravidian languages?

Answer – Tamil

Q 3. For which of the following movie albums did Amit Trivedi receive the National Film Award for Best Music Direction?

Answer – Dev D

Q 4. The Oval Stadium in England is Associated with which of the following sports?

Answer – Cricket

Q 5. Who was the first Vice-President of India?

Answer – Dr. Sarvepalli Radhakrishnan


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 6 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 6 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link