KBC Offline Quiz Answers Today 6 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 6 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

And in such a situation, now KBC Season 13 has also started. So below I have told you about “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So you can find out this KBC 13 Offline Quiz Answers by reading carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore.

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

Also Read | Thiva vs Wukong: Wich is Best for Clash in Free Fire?

KBC Offline Quiz Answers Today 6 September 2021

Q 1. How high is the basketball hoop from the ground in the professional basketball?

A. 12 feet
B. 15 feet
C. 10 feet
D. 11 feet

Answer – 10 feet

Advertisements

Q 2. How many states of india share its border with Bhuan?

A. 4
B. 7
C. 2
D. 3

Answer – 4

Q 3. What is the full form of GST in Tax?

A. General Service Tax
B. Goods and Salary Tax
C. Goods and Service Tax
D. General Salary Tax

Answer – Goods and Service Tax

Q 4. Wich gland is known as Master Gland in the Human body?

A. Pineal Gland
B. Thyoid Gland
C. Hypothalamus
D. Pituitary Gland

Answer – Pituitary Gland

Q 5. Besides humans, with is the only other animal known to contract leprosy?

A. Nine-banded Armadillo
B. Tiger
C. King Cobra
D. Elephant

Answer – Nine-banded Armadillo

Q 6. The author Emile Zola wrote with of the following book?

A. Samidha
B. Zest for Life
C. We the people
D. Geetanjali

Answer – Zest for Life

Advertisements

Q 7. 24 Tirthankaras were there in with of the following religion?

A. Sikhism
B. Buddhism
C. Hunduism
D. Jainism

Answer – Jainism

Q 8. From Where does Veeru propose to Basanti in Sholey?

A. Top of a roof
B. Top of a ledder
C. Top of a water tank
D. Top of a hill

Answer – Top of a water tank

Q 9. Tomato originated from with continent?

A. South America
B. Asia
C. North America
D. Europe

Answer – South America

Q 10. Introduces by the Center, which state assembly passed a resolution against the Ordinaces on Agriculture Marketing?

A. Kerala
B. Rajsthan
C. Punjab
D. Chhattisgarh

Answer – Punjab


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 6 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link