KBC Offline Quiz Answers Today 7 August 2022

|


KBC Offline Quiz Answers 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 7 August 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 4 Aug 2022

Read | 10 Best Super Fast Charger App

Subscribe Our YouTube Channel

Advertisement

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 7 August 2022

Q 1. Which Country won the prestigious badminton title “Thomas Cup Men 2021”?

A. China
B. India
C. Indonesia
D. Japan

Answer – Indonesia

Advertisements

Q 2. Dialysis is used to perform the fuction of what?

A. Lung
B. Heart
C. Liver
D. Kidney

Answer – Kidney

Q 3. What is the name of the TV serial in which actor Shahrukh Khan made is televion debut?

A. Fauji
B. Chandrakant
C. Tara
D. Hum Log

Answer – Fauji

Q 4. Taimur is the name of the son of which popular Bollywood couple?

A. Shahrukh-Gauri
B. Saif-Kareena
C. Akshay-Twinkle
D. Ajay-Kajol

Answer – Saif-Kareena

Q 5. Lectin protein found in which of the following?

A. Milk
B. Rice
C. Peanuts
D. Butter Milk

Answer – Peanuts

Advertisements

Q 1. What is IDFC FIRST Bank’s tagline?

Answer: Always You First

Q 2. Which of the following teams won the Indian Super League 2020-21?

Answer: ATK Mohun Bagan

Q 3. Who among the following became the Chief Minister of Uttarakhand after state elections in March 2022?

Answer: Pushkar Singh Dhami

Q 4. Which state has become the first and only state in India to have its own internet service in July 2022?

Answer: Kerla

Q 5. Who among the following is the author of the book ‘The Secret of the Veda’?

Answer: Sri Aurobindo

Advertisements

Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 7 August 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 7 August 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment