KBC Offline Quiz Answers Today 7 December 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 7 December 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 7 dec 2021

Read | 10 Best Super Fast Charger App

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 7 December 2021

Q 1. What is the scientific study of plant life known as?

A. Physics
B. Botany
C. Chemistry
D. Psychology

Answer – Botany

Advertisements

Q 2. To whom did Sanjay narrate the action of Kurukashetra lived during the battle?

A. Dhritarashtra
B. Shri Krishna
C. Mandodari
D. Kunti

Answer – Dhritarashtra

Q 3. Which is the lightest planet in our solar system?

A. Mercury
B. Mars
C. Saturn
D. Uranus

Answer – Saturn

Q 4. Which of the following is the richest source of Vitamin C?

A. Mango
B. Carrot
C. Milk
D. Cantaloupe

Answer – Cantaloupe

Q 5. Who among the following was the propounder of the Madhyamika Philosophy?

A. Bhadrabahu
B. Parshwanath
C. Sheelbhadra
D. Nagarjuna

Answer – Nagarjuna

Q 6. “The 7 Sins of Being a Mother” book is written by whom?

A. Tahira Kashyap Khurrana
B. Sunita Dwivedi
C. Neena Gupta
D. Kajal Suri

Answer – Tahira Kashyap Khurrana

Q 7. Due to the qorldwide Great Depression, the “New Deal” was decleared by?

A. Abraham Lincoln
B. Hohn F. Kennedy
C. Franklin D. Roosevelt
D. Benjamin Franklin

Answer – Franklin D. Roosevelt

Advertisements

Q 8. Which of the following duo is known for screenwriting in Hindi Films?

A. Nadeem – Shravan
B. Kalyanji – Anandji
C. Shankar – Jaikishan
D. Salim Khan – Javed Akhtar

Answer – Salim Khan – Javed Akhtar

Q 9. Which country is India’s main rival in tea export?

A. Germany
B. Sri Lanka
C. Japan
D. China

Answer – Sri Lanka

Q 10. Who is often considered to be one of the greatest badminton men’s single players of all time with 5 world champion and 2 Olympic champion titles?

A. Lin Dan
B. Li Chong Wei
C. Peter Gade
D. Chen Long

Answer – Lin Dan


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 7 December 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 8 December 2021

Leave a Comment

Copy link