KBC Offline Quiz Answers Today 7 November 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 7 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 7 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 7 November 2022

Advertisements

Q1) The “Ring of Fire” is a string of volcanoes in and arround which of the following ocean?

Answer: Pacific Ocean

Q2) What is the Portuguese dish of churros traditionally served with?

Answer: Chocolate

Q3) Who among the following has written the Bangladesh national anthem “Amar Sonar Bangla”?

Answer: Rabindranath Tagore


Q4) Who was the first Indian ruler who ruled over territory outside India?

Answer: Kanishka

Q5) Which of the following organizations releases the “Report on Currency and Finance” (RCF)?

Answer: RBI

KBC Parimatch Quiz Answers Today 7 November 2022

Advertisements

Q1) The famous book “Mrityunjay” is based on which of the following character in Maharashtra?

Answer: Karna

Q2) Which of the following is not a hill station?

Answer: Mumbai

Q3) Which of the following diseases is caused by Protozoa?

Answer: Malaria

Q4) Indian sportsperson Lakshyan Sen is known for which of the following sports?

Answer: Badminton

Q5) What is the reason for the red colour of the red soil?

Answer: Iron

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 7 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 7 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link