KBC Offline Quiz Answers Today 7 October 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 7 October 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 7 Oct 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 7 October 2022

Advertisements

Q1) Which of the following materials is generally used to make a wallet?

Answer: Leather

Q2) Which of the following is not a carbonated beverage?

Answer: Tea

Q3) Canada is located in which of the following continents?

Answer: North America


Q4) Which of the following dictators was responsible for the “Holocaust”?

Answer: Adolf Hitler

Q5) IDFC FIRST Bank offers which of the below loans?

Answer: All of the above

KBC Parimatch Quiz Answers Today 7 October 2022

Advertisements

Q 1. Which cricketer has scored the highest number of centuries in Test cricket?

Answer – Sachin Tendulkar

Q 2. Which of the following is not a type of coffee?

Answer – Venti

Q 3. Which is the largest Indian state in terms of area?

Answer – Rajasthan

Q 4. Who is the current Finance Minister of India?

Answer – Nirmala Sitaraman

Q 5. Which of the following is an island nation?

Answer – Philippines


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 7 October 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 7 October 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link