KBC Offline Quiz Answers Today 7 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 7 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

And in such a situation, now KBC Season 13 has also started. So below I have told you about “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So you can find out this KBC 13 Offline Quiz Answers by reading carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore.

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

Also Read | Thiva vs Wukong: Wich is Best for Clash in Free Fire?

KBC Offline Quiz Answers Today 7 September 2021

Q 1. Who has the sole right to issue bank notes of all denominations in India?

A. SBI
B. RBI
C. Finance Ministry
D. Planning Commission

Answer – RBI

Advertisements

Q 2. The Olympic Games are held every how many years?

A. 10 years
B. 6 years
C. 5 years
D. 4 years

Answer – 4 Years

Q 3. The Domari language is spoken in which among the following regions?

A. South East Asia
B. Latin America
C. Middle East and North Africa
D. Central Africa

Answer – Middle East and North Africa

Q 4. Who is the father of Biology?

A. Newton
B. Aristotle
C. Alexander
D. Albert Einstein

Answer – Aristotle

Q 5. Who is the Author of the autobiographical book ‘My Life: My Trees’?

A. Richard St. Barbe Baker
B. Joy Adamson
C. Konard Lorenz
D. K.M. Tewari

Answer – Richard St. Barbe Baker

Advertisements

Q 6. Mohenjo Daro is situated on the bank of which river?

A. Ravi
B. Jhelum
C. Chenab
D. Indus

Answer – Indus

Q 7. Amitabh Bachchan made his debut in which year?

A. 1965
B. 1969
C. 1970
D. 1966

Answer – 1969

Q 8. What food is Hummus made from?

A. Potato
B. Turnip
C. Groundnut
D. Chickpeas

Answer – Chickpeas

Q 9. The first integrated Air ambulance service of South India was launched by which Indian state?

A. Kerala
B. Karnataka
C. Tamil Nadu
D. Andhra Pradesh

Answer – Karnataka

Advertisements

Q 10. Indira Gandhi has written which of the following book?

A. Samidha
B. Geetanjali
C. My truth
D. Dollar Bahu

Answer – My truth


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 7 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link