KBC Offline Quiz Answers Today 8 December 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 8 December 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 8 dec 2021

Read | 10 Best Super Fast Charger App

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 8 December 2021

Q 1. Which is the hardest naturally occurring substance?

A. Wood
B. Marble
C. Diamond
D. Talc

Answer – Diamond

Advertisements

Q 2. According to hindu mythology, who is the daughter of King Himavan?

A. Goddess Aditi
B. Goddess Padma
C. Goddess Lakshmi
D. Goddaess Parvati

Answer – Goddess Parvati

Q 3. Which tree’s leaves are the symbol fof the National Trust?

A. Pine Tree
B. Pepal Tree
C. Oak Tree
D. Banyan Tree

Answer – Oak Tree

Q 4. International Finance Corporation (IFC) is part of which the following?

A. World Bank
B. State Bank of India
C. International Monetary Fund
D. New Development

Answer – World Bank

Q 5. Actor Rajkumar Rao Did a 3-Sec role in wich movie?

A. Kai Po Che
B. Munnabhai MBBS
C. Rann
D. Ragini MMS

Answer – Rann

Q 6. In which state was India’s largest aromatic garden, with over 140 fragrant plan species inauguranted recently?

A. Rajasthan
B. Uttarakhand
C. Himachal Pradesh
D. Karnataka

Answer – Uttarakhand

Q 7. Which of the following aithors wrote navasahasanka charita?

A. Padmagupta
B. Jinasena
C. Abhinanda
D. Sanmitracharita

Answer – Padmagupta

Advertisements

Q 8. Which of the following is not a source of Vitamin A?

A. Milk
B. Butter
C. Eggs
D. Cantaloupe

Answer – Cantaloupe

Q 9. Which greek ruler send Magasthenes to the cout of Chandragupta Maurya?

A. Seleucus I
B. Antiochus
C. Ptolemy
D. Magas

Answer – Seleucus I

Q 10. In which country did chess first originate?

A. China
B. Bangladesh
C. Sri Lanka
D. India

Answer – India


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 8 December 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 9 December 2021

Leave a Comment

Copy link