KBC Offline Quiz Answers Today 8 December 2022

|

Subscribe

KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 8 December 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 8 Dec 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 8 December 2022

Advertisements

Q1) Which of the following is the first supercomputer developed by the Indian scientists?

Answer: Param 8000

Q2) When is the ‘World Wildlife Day’ observed every year?

Answer: 3rd March

Q3) In which year was ‘Doordarshan’ founded in India?

Answer: 1959


Q4) In which city is ‘World Health Organization’ headquarters located?

Answer: Geneva

Q5) Which of these ports is also known as Jawaharlal Nehru Port?

Answer: Nhava Sheva

KBC Parimatch Quiz Answers Today 8 December 2022

Advertisements

Q1) Which gas is used as a fire extinguisher?

Answer: Carbon dioxide

Q2) Which eye defect arises due to slight elongation of eyeball?

Answer: Myopia

Q3) Ricky Ponting was the head coach of which IPL team in the year 2022?

Answer: Delhi Capitals

Q4) In which year was the Vande Mataram Scheme launched?

Answer: 2004

Q5) Who gave the slogan, “Inquilab Zindabad”?

Answer: Sir Mohammad Iqbal

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 8 December 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 8 December 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, Facebook and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.

Leave a Comment

Copy link