KBC Offline Quiz Answers Today 8 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 8 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 8 nov 2021

Also Read – How Many Days Left Until 2021?

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 8 November 2021

Q 1. On Which date was the first Winter Olympics Held?

A. January 25, 1924
B. January 15, 1924
C. January 25, 1920
D. January 5, 1922

Answer – January 25, 1924

Advertisements

Q 2. Which gas is related during the photosynthesis process?

A. Carbon Dioxide
B. Oxygen
C. Carbon Monoxide
D. Sulphur Dioxide

Answer – Oxygen

Q 3. What is the Milky Way classified as?

A. Round Galaxy
B. Irregular Galaxy
C. Electrical Galaxy
D. Spiral Galaxy

Answer – Spiral Galaxy

Q 4. Which book includes the conservation status of animal and plants which are endemic to the indian subcontinent?

A. Animal Data Book
B. Biodiverseity Data Book
C. Red Data Book
D. Green Data Book

Answer – Red Data Book

Q 5. How many Vedas are there is Hindu Mythology?

A. 5.
B. 2
C. 3
D. 4

Answer – 4

Q 6. Who wore the book “New Dimensions of India’S Foreign Policy”?

A. Atal Bihari Vajpayee
B. Maulana Abul Kalam Azad
C. Amit Chaudhuri
D. Radhuram Rajan

Answer – Atal Bihari Vajpayee

Advertisements

Q 7. Who Built the Grand Trunk Road?

A. Aurangzeb
B. Akbar
C. Shah Jahan
D. Sher Shan Suri

Answer – Sher Shah Suri

Q 8. Who won the Monaco Grand Prix 2021, taking the lead in the Formula One World championship standings for the first time in his career?

A. Carlos Sainz Jr.
B. Max Verstappen
C. Lando Norris
D. Sergio Perez

Answer – Max Verstappen

Q 9. In the Epic Mahabharata, Arjuna is the father of which of the following king?

A. King Babur
B. King Humayun
C. King Akbar
D. King of Manipur Babruvahana

Answer – King of Manipur Babruvahana

Q 10. Which Bollywood Personality was felicitated by the Council of European Chambers of Commerce for promoting Children Rights?

A. Amir Khan
B. Akshay Kumar
C. Anil Kapoor
D. Ajay Devgan

Answer – Anil Kapoor


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 8 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

1 thought on “KBC Offline Quiz Answers Today 8 November 2021”

Leave a Comment

Copy link