KBC Offline Quiz Answers Today 8 November 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 8 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 8 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 8 November 2022

Advertisements

Q1) In which of these continents is the Amur River located?

Answer: Asia

Q2) Which team won the ICC World Test Chamiponship 2021?

Answer: New Zealand

Q3) In which Year Adolf Hitler was appointed as the Chancellor of Germany?

Answer: 1933


Q4) Who invented the Printing Press?

Answer: Johannes Gutenberg

Q5) What Organization has won the FICCI India Sports Awards 2020 in the category of the Best Compnay promoting Sports (Public Sector)?

Answer: Air Force Sports Control Board

KBC Parimatch Quiz Answers Today 8 November 2022

Advertisements

Q1) The Seismometer was invented in which country?

Answer: China

Q2) Which of the following authors wrote the book “The Light That Failed”?

Answer: Rudyard Kipling

Q3) The Phonograph was invented in which of the following countries?

Answer: United States Of America

Q4) In which year was the “cash Register” Invented?

Answer: 1897

Q5) How much time is a professional Golf Tour player allotted per shot?

Answer: 45 Seconds

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 8 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 8 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link