KBC Offline Quiz Answers Today 8 October 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 8 October 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 8 Oct 2021

Also Read | boAT Storm Smartwatch Review

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 8 October 2021

Q 1. The person who controls a football match on the field is called as?

A. Goalkeeper
B. Umpire
C. Referee
D. Spectator

Answer – Referee

Advertisements

Q 2. From which of the following Asian Country doas the equator run through?

A. Thailand
B. Indonasia
C. Philippines
D. Bangladesh

Answer – Indonasia

Q 3. What describes the ecological interaction between two or more species where each species has a net benifit?

A. Commensalism
B. Amensalism
C. Colony
D. Mutualism

Answer – Mutualism

Q 4. Where is the Headquarters of NABARD located?

A. Delhi
B. Mumbai
C. Noida
D. Bengaluru

Answer – Mumbai

Q 5. Which of the following was the epoeror of vijayanagara Kingdom?

A. Krishnadevaraya
B. Ashoka
C. Akbar
D. Raja Janaka

Answer – Krishnadevaraya

Q 6. Which of the following book is written by Indira Gandhi?

A. Doller Bahu
B. Samidha
C. We the people
D. Eternal India

Answer – Eternal India

Advertisements

Q 7. The Tay Bridge runs south from which city?

A. Dundee
B. New York City
C. Canberra
D. Tel-Aviv

Answer – Dundee

Q 8. The Scientific study of teeth is called as?

A. Orinthology
B. Odontology
C. Phenology
D. Cosmology

Answer – Odontology

Q 9. Which of the following is the folk dance of Rajsthan?

A. Laho
B. Kathakali
C. Ghoomar
D. Lavani

Answer – Ghoomar

Q 10. How many ordnance dactories are operational across India?

A. 11
B. 41
C. 91
D. 181

Answer – 41


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 8 October 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link