KBC Offline Quiz Answers Today 8 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 8 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

And in such a situation, now KBC Season 13 has also started. So below I have told you about “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So you can find out this KBC 13 Offline Quiz Answers by reading carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore.

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

Also Read | Top 5 Best Apps for Friendship

KBC Offline Quiz Answers Today 8 September 2021

Q 1. What is the full form of RBI?

A. Revenue Bank of India

B. Reserve Bank of India

C. Regional Bank of India

D. Regional Rural Bank of India

Answer – Reserve Bank of India

Advertisements

Q 2. What is the average lifespan of a red blood cell in our body?

A. 115 days

B. 100 days

C. 120 days

D. 110 days

Answer – 120 days

Q 3. Three back-to-back strikes by players in bowling are known as?

A. Double

B. Turkey

C. Octopus

D. Brat

Answer – Turkey

Q 4. Which Indian state has the largest production of Coffee?

A. Tamilnadu

B. Kerala

C. Karnataka

D. Andhra Pradesh

Answer – Karnataka

Q 5. Which is the only animal in the world to have four horns?

A. Elk

B. Chausingha

C. Black Buck

D. Bharal

Answer – Chausingha

Q 6. Which amongst the following is a book written by Dr. Harivansh Rai Bachchan?

A. Chidambara

B. Kapal Kundala

C. Kamyaani

D. Satarangini

Answer – Satarangini

Advertisements

Q 7. Balaji Baji Rao was popularly known by which of the following name?

A. Kaka Saheb

B. Nana Saheb

C. Dada Saheb

D. Anna Saheb

Answer – Nana Saheb

Q 8. In Indian music, Teen Taal is metered unde ow many beats?

A. 16

B. 18

C. 7

D. 10

Answer – 16

Q 9. Which country’s national dish is Bobotie?

A. Nigeria

B. Ethiopia

C. South Africa

D. Kenya

Answer – South Africa

Q 10. Which institution has directed all Private and Government schools in Delhi to provide gadgets and internet package to poor students?

A. National Human Rights Commission

B. High Court of Delhi

C. Supreme Court of India

D. Central Board of Secondary Education of India

Answer – High Court of Delhi


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 8 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link