KBC Offline Quiz Answers Today 9 December 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 9 December 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 9 dec 2021

Read | 10 Best Super Fast Charger App

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 9 December 2021

Q 1. For which of the following, the term “Paper Gold” is used?

A. United States Doller
B. Gold Reserves with IMF
C. Rupee
D. Special Drawing Rights

Answer – Special Drawing Rights

Advertisements

Q 2. Which form did King Arjuna adopt during the Agyatavasa period of Pandavas in Mahabharata?

A. Uttara
B. Brihannala
C. Urvashi
D. Sathyavathi

Answer – Brihannala

Q 3. In the context of the Sangam Age, wich among the following was ruling class in society?

A. Arasar
B. Kadaisiyar
C. Enadi
D. Pandyas

Answer – Arasar

Q 4. Which is Turkey’s second-largest lake that has entirely receded this year due to climate change?

A. Lake Bafa
B. Lake Salda
C. Lake van
D. Lake Tuz

Answer – Lake Tuz

Q 5. A Thousand Trees’ ais a sangle by which Welsh rock band?

A. The Beatles
B. Cold Play
C. Sterophnics
D. Pink Floyd

Answer – Stereophonics

Q 6. Where does coffee orinited from?

A. Italy
B. Ethiopian Plateau
C. Mexico
D. Canada

Answer – Ethiopian Plateau

Q 7. Which reptile is known for the ability to change its body color?

A. Chameleon
B. Salamander
C. Crocodile
D. Snake

Answer – Chameleon

Advertisements

Q 8. Lady Doctors” The Untold Stories of India’s First Women in Medicine’ is written by which writer?

A. Kavitha Rao
B. Ashok Chakravarti
C. Yalamanchili Sivaji
D. Dr. Beena Budki

Answer – Kavitha Rao

Q 9. Which of the following fives us route planning for travelling by foot, car, bicycle and air?

A. Instagram
B. Drive
C. Twitter
D. Maps

Answer – Maps

Q 10. Which country won the Kabaddi World Cup 2020?

A. Iran
B. Pakistan
C. India
D. New Zealand

Answer – Pakistan


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 9 December 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 10 December 2021

Leave a Comment

Copy link