KBC Offline Quiz Answers Today 9 November 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 9 November 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

As you know, the KBC Season 13 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 13 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 9 nov 2021

Also Read – Whatsapp Web Image Editor

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 9 November 2021

Q 1. Mount Nyiragongo Volcano erupted near the city of Goma on 22nd May 2021, in which country is it Located?

A. Argentina
B. Democratic Republic of Congo
C. Brazil
D. Benin

Answer – Democratic Republic of Congo

Advertisements

Q 2. Which of the following cells secret insulin?

A. Alpha cells
B. Delta cells
C. Nerve cells
D. Beta cells

Answer – Beta cells

Q 3. Bahadur Singh is an athlete known for which sport?

A. Shot put
B. Wrestling
C. Hockey
D. Cricket

Answer – Shot Put

Q 4. Which is the brightest star outside the solar system?

A. Beta Centuri
B. Alpha Centuri
C. Proxima Centuri
D. Sirius

Answer – Sirius

Q 5. Which Indian state is famous for Lassi?

A. Punjab
B. Gujarat
C. Kerala
D. Bihar

Answer – Punjab

Q 6. What is the place called where a river begins?

A. Confluence
B. Watershed
C. Source
D. Spring

Answer – Source

Advertisements

Q 7. Which of the following book is written by Kiran Bedi?

A. Divine Comedy
B. Creating Leadership
C. Life of Pi
D. History

Answer – Creating Leadership

Q 8. Chronologycally, Indian History can be classified into how many periods?

A. 2
B. 5
C. 3
D. 4

Answer – 3

Q 9. On which date does a bank publish its balance sheet every year in India?

A. 31st November
B. 31st January
C. 31st December
D. 31st March

Answer – 31st March

Q 10. In the epic Ramayana, Ratnakar was the real name of wich of the following person?

A. King Vasuki
B. Kalidas
C. Maharshi Valmiki
D. Chankya

Answer – Maharshi Valmiki


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 9 November 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link