KBC Offline Quiz Answers Today 9 November 2022

|


KBC Offline Quiz Answers Today 2022 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 9 November 2022”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 14 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 14 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 14 Offline Quiz Answers carefully. Let me tell you that kbc 14 first crorepati Kavita Chawla win kbc 1 crore. kbc offline quiz answers 9 Nov 2022

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 9 November 2022

Advertisements

Q1) Nandalal Bose is a pioneer in which of the following fields?

Answer: Painting

Q2) Which NBA player is known for scoring 8 points in the final 7 seconds of a game to lead his team to victory?

Answer: Reggie Miller

Q3) On which day is Press Freedom Day celebrated?

Answer: 3rd May


Q4) Who among the following, invented the Camera?

Answer: Johann Zahn

Q5) Which pharaoh built the largest pyramid known as the Great Pyramid of Giza?

Answer: Pharraoh Khufu

KBC Parimatch Quiz Answers Today 9 November 2022

Advertisements

Q1) Muskan Kirar is a player of which of the following sports?

Answer: Archery

Q2) The moment of Inertia is which type of quantity?

Answer: Scalar

Q3) Which was the principal plant used in the Green Revolution?

Answer: Mexican Wheat

Q4) Gyrfalcon is the national animal of which country?

Answer: Iceland

Q5) What percentage of earth’s water is freshwater?

Answer: 2.50%

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2022, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2022, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 9 November 2022”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 9 November 2022

Join Telegram, If You Like This Article Follow Us on Instagram, Twitter, and Facebook. We Will Keep Bringing You Such Articles.

Leave a Comment

Copy link