KBC Offline Quiz Answers Today 9 September 2021

KBC Offline Quiz Answers 2021 – Hello Friends! Welcome to the eBuzzPro.com blog. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 9 September 2021”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

Advertisements

And in such a situation, now KBC Season 13 has also started. So below I have told you about “Kaun Banega Crorepati 13 Offline Quiz Answers”. So you can find out this KBC 13 Offline Quiz Answers by reading carefully. Let me tell you that kbc 13 first crorepati himani bundela win kbc 1 crore.

Also Read | How to Install Windows 11 on Android Phone?

Subscribe Our YouTube Channel

KBC Offline Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today 9 September 2021

Q 1. Name the only Country in The World where both the lion and tiger coexit in the world?

A. India
B. Pakistan
C. Uganda
D. Afrca

Answer – India

Advertisements

Q 2. Wich of the following food products is not a major source of Potassium?

A. Potatoes
B. Meat
C. Chocolate
D. Cheese

Answer – Cheese

Q 3. How manu Zonal Offices does RBI have?

A. 4
B. 5
C. 6
D. 8

Answer – 4

Q 4. A touchdown in american Football is worth how many points?

A. 8 Points
B. 10 Points
C. 6 Points
D. 5 Points

Answer – 6 Points

Q 5. 90% of world’s small diamonds are processed in wich city of india

A. Baroda
B. Surat
C. jaipur
D. Mumbai

Answer – Surat

Q 6. Who wrote the book “Reminiscences of the nehru Age”?

A. C.D. Deshmukh
B. Dr. P.C. Alexander
C. M.O. Mathai
D. S.C. RajaGopalChari

Answer – M.O. Mathai

Q 7. When did Vasco da Gama land in India?

A. 1492
B. 1948
C. 1867
D. 1498

Answer – 1498

Advertisements

Q 8. What is Telugu movies industries known as/

A. Bollywood
B. Tollywood
C. Hollywood
D. Mollywood

Anser – Tollywood

Q 9. Which flower does the spice saffron come from?

A. Crocus Sativus
B. Orchid
C. Nasturtium
D. Poppy

Answer – Crocus Sativus

Q 10. Wich state government launched Kisan Rath Mobile App to promote the buyer-seller network?

A. Karnatka
B. Assam
C. Meghalaya
D. Gujarat

Answer – Assam

Advertisements

Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 9 September 2021”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers

Leave a Comment

Copy link