Telenor Quiz Answers Today (23 April 2023) Today Telenor Answer (Updated)

Subscribe Our channel

Telenor Quiz Answers Today – In this post “Telenor Quiz Answers Today 23 April 2023” has been given. Nowadays Today Telenor Quiz is becoming very popular among the people. You must have heard about My Telenor Quiz Today.

Advertisements

This “My Telenor Quiz Today” has been started by Telenor in Pakistan and nowadays its My Telenor Answer Today and “Telenor Test Your Skills Today Answers” is being played by many people through My Telenor App.


Here we will be the first to bring you “Live Update Today Telenor Quiz Answers” every day. With this you will be able to answer the questions asked in Today Telenor Quiz Answer exactly. So come “My Telenor Quiz Answers Today” let’s talk about.

Telenor Quiz Answers Today

Telenor Quiz Today Answer by eBuzzPro

Every day 5 questions are given in this quiz, by answering which you can earn Internet Data. So today in this post we are going to tell about “Telenor Quiz Answers Today 23 April 2023”. Take part in this quiz by watching this “Telenor Quiz Answers Today” and win Daily Free Internet Data.

Advertisements
Quiz NameMy Telenor Quiz
Quiz AppMy Telenor App
Win PriceFree Internet Data (50 MB)
Answered ByeBuzzPro.com
DeviceAndroid & iPhone

How to Play Today Telenor Quiz on My Telenor App?

Step 1: Go to Play Store and Search My Telenor App.

Step 2: Install My Telenor App on Your Android or iPhone.

Step 3: Launch My Telenor App and Tap on “Test Your Skills” Button.

Step 4: Now You’ll See 5 Questions of My Telenor Quiz.

Step 5: Give Answers Those 5 Questions Correctly to Get 100/50 MB.


Telenor Quiz Answers Today 23 April 2023

Advertisements

Question 1: For how many years Hazrat Ayub A.S suffered from skin disease?

A. 803
B. 18
C. 2
D. 9

Answer: 18

Question 2: Hazrat Dawood A.S lived in _?

A. Bait-ul-Lahm
B. Palestine
C. Jordan
D. Libya

Answer: Bait-ul-Lahm

Question 3: Who was the twin brother of Hazrat Yakoob A.S?

A. Musa
B. Yunus
C. Dawood
D. Esa

Answer: Yunus

Question 4: Hazrat Idrees A.S dies in the wings of the _?

A. Bird
B. Jet
C. Angel
D. Plane

Answer: Angel

Question 5: __ was sent for the search of land by Hazrat Nooh A.S?

A. Crow
B. Pigeon
C. Sparrow
D. Peacock

Answer: Pigeon

Telenor Quiz Answers Today 22 April 2023

Question 1: How many Madni Surahs are there in the Holy Quran?

A. 80
B. 28
C. 10
D. 15

Answer: 28

Question 2: Conquest of Makkah took place Ramzan?

A. 20
B. 12
C. 13
D. 17

Answer: 20

Question 3: How many Makki Surahs are there in the Holy Quran?

A. 20
B. 30
C. 86
D. 23

Answer: 86

Question 4: How many Surahs are there in Quran?

A. 900
B. 114
C. 20
D. 120

Answer: 114

Question 5: Hazrat Sulaiman A.S was a great lover of __?

A. Birds
B. Flowers
C. Horses
D. Mules

Answer: Horses

How many questions are asked in My Telenor Quiz?

Total 5 questions are asked in My Telenor Quiz.

At what time new question comes in My Telenor Quiz?

New questions come in My Telenor Quiz at 12:00 AM.

In which app we can play Telenor Quiz?

You can play Telenor Quiz in My Telenor App.


Conclusion – Friends, you have got this “Telenor Quiz Answers Today 23 April 2023”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible.

Follow Us on Google News
Join WhatsApp Channel

Join Instagram, If You Like This Article Follow Us on Twitter, Facebook, Join Telegram and Subscribe Our YouTube Channel. We Will Keep Bringing You Such Updates.